Over de studio

Mila Nelia is een creatieve branding studio gespecialiseerd in strategisch ontwerp voor forward-thinking lifestyle merken. Wij vertalen visie naar visuals. We bouwen high-end merken voor ambitieuze dromers. Ben jij klaar voor de rebrand die jouw self-made business laat groeien naar buzz-worthy merk? 

We werken samen met ambitieuze changemakers

Mila Nelia is gespecialiseerd in het ontwerpen van merken die onderscheidend, memorabel en onmisbaar zijn voor hun potentiële klanten. Met onze kennis van kleurenpsychologie en de nieuwste ontwerptrends, creëren we lifestyle-merken die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook strategisch gedreven zijn.

Wij helpen jou keuzes maken die bijdragen aan de waarden en missie van jouw merk. Jouw visie vertaald naar visuals. Wij helpen jou bij het vinden van jouw unieke verhaal en geven jou de tools om dit verhaal met de wereld te delen. 

Ik ben Mila, designer en creative director gespecialiseerd in strategisch brand design en verpakkingen. De afgelopen 4 jaar heb ik samengewerkt met zowel grote als kleine merken in de fashion, beauty en lifestyle industrie. Mijn carrière is ooit begonnen als graphic designer bij een PR bureau met daarnaast freelance werk voor lokale maatschappelijke initiatieven. Door mijn ervaring in dit uiteenlopende werkveld kan ik vanuit verschillende perspectieven, met een veelzijdige blik merken helpen met hun unieke behoeften.

Met Mila Nelia kan ik dagelijks doen wat ik het allerliefste doe: mensen helpen dichter bij hun dromen en doelen te komen. Mijn fantastische klanten zijn de reden dat ik dit werk doe. Het vertrouwen dat zij mij geven om te helpen hun dromen waar te maken, brengt mij onwijs veel voldoening en excitement. Het is daarom ook helemaal niet gek dat de meeste samenwerkingen eindigen met een nieuwe vriendschap.

Als ontwerper ga ik voor het creëren van kleurrijke en eigentijdse ontwerpen die geïnspireerd zijn door levendige steden zoals New York, London en Antwerpen. De diversiteit aan mensen, culturen en bijzondere concepten inspireren mij om te experimenteren en op zoek te gaan naar innovatie. Ik blijf mezelf continu uitdagen om nieuwe kleurcombinaties, vormen en materialen te gebruiken die nog niet eerder gezien zijn.

Samenwerken

Samenwerken?

↳ sayhi@milanelia.nl

SERVICES
Brand and Identity
Brand guidelines
Merkstrategie
Positionering
Social media strategie
Art Direction
Digitaal ontwerp
Content creatie
Webdesign
Print ontwerp
Verpakkingen
Catalogi & lookbooks

AANVULLENDE SERVICES
Product fotografie
Fotoshoots (creative direction)
Web development
Copywriting

...

 • Brand Identity

  Dit is Mila Nelia’s full-service branding traject van 8 - 12 weken is speciaal voor merken die klaar zijn om te professionaliseren.

  Vanuit een strategische basis creëeren mijn partners en ik een visuele en emotionele connectie tussen jouw merk en klant.

  Van de merkstrategie naar de visuele identiteit tot aan de implementatie. Een volledige re-brand die zorgt voor een merk waar mensen zich mee kunnen identificeren. We gaan voor herkenbaarheid, onderscheidend vermogen en loyale klanten wat uiteindelijk leidt tot meer omzet en winst voor jouw business.

  Investering vanaf €3000 (excl. BTW)
  Meer informatie 
 • Brand intensive

  Is het tijd voor een business shift of level up? Een Design Intensive dag of week zorgt ervoor dat jij je weer verbonden voelt met jouw merk. Are you ready to grow?

  Investering vanaf €800 (excl. BTW)
  Tell me more!