We build buzzworthy lifestyle brands.

01.

Brand Intensive

Is het tijd voor een business shift of level up?

Een Design Intensive dag of week zorgt ervoor dat jij je weer verbonden voelt met jouw merk. Are you ready to grow?

Brand Intensive Day

Tijdens een dag intensive is het mogelijk te werken aan het upgraden van jouw huidige visuele identiteit of kan je mij voor een hele dag inschakelen als designer.

Brand Intensive Week

Van self-made business naar showstopping merk in één week. Tijdens de week intensive werken we aan jouw merkstrategie en visuele identiteit.

Investering vanaf €800 excl. BTW

Tell me more!

02.

Brand Identity

Dit is Mila Nelia’s full-service branding traject van 8 - 12 weken is speciaal voor merken die klaar zijn om te professionaliseren.

Vanuit een strategische basis creëeren mijn partners en ik een visuele en emotionele connectie tussen jouw merk en klant.

Van de merkstrategie naar de visuele identiteit tot aan de implementatie. Een volledige re-brand die zorgt voor een merk waar mensen zich mee kunnen identificeren. We gaan voor herkenbaarheid, onderscheidend vermogen en loyale klanten wat uiteindelijk leidt tot meer omzet en winst voor jouw business.

Investering vanaf €2700 excl. BTW

Boek discovery call

03.

Verpakkingen & Brand Assets

Wij zijn er om jouw visie tot leven te brengen.

Van het ontwerp van een enkele verpakking tot het lanceren van een kerstspecial of het presenteren van jouw merk op een vakbeurs.

We kunnen jou o.a. helpen met:

  • Verpakkingen
  • Displays
  • Brochures
  • Collectieboeken

Benieuwd naar wat we nog meer kunnen doen? Laten we praten over jouw merk, jouw visie en hoe we samen een ervaring kunnen creëren.

Contact opnemen

"Als ontwerper voor beauty & lifestyle merken voel ik een diepe verantwoordelijkheid om meer te doen dan alleen esthetisch aantrekkelijke producten te creëren. Voor mij draait het niet alleen om het uiterlijk, maar ook het uitdragen van een waardevolle boodschap. Het uitdragen van waarden zoals selfcare, selflove en inclusiviteit is voor mij van onschatbare waarde."

Deze merken gingen je voor...

Let's get started!

↳ sayhi@milanelia.nl

Klaar om samen te werken aan een uniek en onderscheidend merk? Neem contact met ons op en laat ons je helpen om jouw visie te vertalen naar visuals die jouw doelgroep aanspreken.