We build buzzworthy lifestyle brands.

01.

Merk strategie

Aan de basis van elk sterk merk ligt een duidelijke strategie om de doelen te behalen. Tijd om datgene wat jouw merk uniek maakt te versterken door jouw merkstrategie, boodschap en verhaal te verfijnen.

Brand Strategy Workshop

Tijdens de merk strategie workshop nemen we alle aspecten van jouw merk onder de loep. We bepalen samen de langetermijnvisie, hoe we jouw doelen gaan bereiken en bepalen de prioriteiten. 

Na deze workshop heb jij een concreet en effectief plan voor het laten opvallen van jouw merk dankzij een sterk en impactvol merkimago. Je ontvangt een samenvattend merkstrategie document incl. plan van aanpak. 

Investering vanaf €475 excl. BTW

Tell me more!

02.

Merk identiteit

Ready to Launch ✨

Dit is Mila Nelia’s full-service branding traject van 8 - 12 weken is speciaal voor merken die klaar zijn om te professionaliseren.

Vanuit een strategische basis creëeren mijn partners en ik een visuele en emotionele connectie tussen jouw merk en klant.

Van de merkstrategie naar de visuele identiteit tot aan de implementatie. Een volledige re-brand die zorgt voor een merk waar mensen zich mee kunnen identificeren. We gaan voor herkenbaarheid, onderscheidend vermogen en loyale klanten wat uiteindelijk leidt tot meer omzet en winst voor jouw business.

Investering vanaf €2100 excl. BTW

Boek discovery call

03.

The Brand Intensive

Het perfecte startpunt voor ondernemers die een krachtige merkidentiteit willen, zonder een grote investering. Binnen één week nemen we je mee op een versnelde branding reis, waarbij we de nadruk leggen op directe interactie en snelle feedback.

Gedurende één week duiken we diep in de essentie van jouw merk. Via snelle interacties en directe feedbacksessies bouwen we samen aan een merkidentiteit die perfect bij jouw visie past. De oplevering is net zo compleet als bij het full service traject – denk aan logo's, kleurenpaletten, typografie en andere visuele elementen die jouw merk uniek maken.

Voor wie is het?
Brand Intensive is ontworpen voor ondernemers die de kracht van branding begrijpen maar zich niet kunnen committeren aan een uitgebreid project. Het is de snelste weg naar een complete merkidentiteit, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

04.

Merk implementatie

Van verpakkingen tot brand assets

Ik ben er om jouw visie tot leven te brengen.

Van het ontwerp van een enkele verpakking tot het lanceren van een kerstspecial of het presenteren van jouw merk op een vakbeurs.

We kunnen jou o.a. helpen met:

  • Verpakkingen
  • Displays
  • Brochures
  • Collectieboeken
  • Ander POS materiaal

Benieuwd naar wat we nog meer kunnen doen? Laten we praten over jouw merk, jouw visie en hoe we samen een ervaring kunnen creëren.

Contact opnemen

05.

The Hive Membership

Jouw exclusieve toegang tot een wereld vol creatieve mogelijkheden. Dit lidmaatschap is ontworpen om jouw merk naar the next level te brengen door jouw visuele communicatie & online zichbaarheid te versterken. Als “The Hive Insider” ontvang je een strippenkaart met 4 tot 10 uur aan creatieve diensten per maand, waarmee je diverse doeleinden kunt realiseren.

Of je nu verpakkingsontwerp nodig hebt om je producten op te laten vallen, converterende Pinterest- en Instagram-content wilt creëren, je Instagramstrategie wilt optimaliseren of marketingcollaterals en persberichten wilt laten vormgeven. Ik en mijn teamleden staan voor je klaar.

Plan discovery call

"Als ontwerper voor beauty & lifestyle merken voel ik een diepe verantwoordelijkheid om meer te doen dan alleen esthetisch aantrekkelijke producten te creëren."

Voor mij draait het niet alleen om het uiterlijk, maar ook het uitdragen van een waardevolle boodschap. Het uitdragen van waarden zoals selfcare, selflove en inclusiviteit is voor mij van onschatbare waarde.

Deze merken gingen je voor...

Let's get started!

↳ sayhi@milanelia.nl

Klaar om samen te werken aan een uniek en onderscheidend merk? Neem contact met ons op en laat ons je helpen om jouw visie te vertalen naar visuals die jouw doelgroep aanspreken.