The Brand Intensive

De snelste weg naar een complete merkidentiteit, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Het perfecte startpunt voor ondernemers die een krachtige merkidentiteit willen, zonder een grote investering. Een volledige re-brand die zorgt voor een merk waar mensen zich mee kunnen identificeren. We gaan voor herkenbaarheid, onderscheidend vermogen en loyale klanten wat uiteindelijk leidt tot meer omzet en winst voor jouw business.

 • Hoe werkt de Brand Intensive dag?

  Jij vult voor aanvang van de dag het merkstrategie intake-formulier in. Op basis van dit formulier ga ik aan slag met het maken van 2 moodboard concepten. Jij kiest met welk concept we verder gaan.  

  We beginnen de Brand Intensive Dag met een kick-off, waarin we jouw keuze en voorkeuren bespreken. De rest van de dag werk ik aan het ontwikkelen van jouw merkidentiteit: logo variaties, kleurenpalet, typografie, merk-icoon en en andere visuele elementen die jouw merk uniek maken.

  De nadruk ligt tijdens deze dag op directe interactie en snelle feedback. Om 17.00 uur presenteren we het eindresultaat. Binnen twee werkdagen ontvang je de volledige oplevering. 

 • Wat is de investering?

  De investering voor de Build Intensive dag bedraagt €895,- exclusief BTW. Je ontvangt een factuur die uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de geplande dag betaald dient te worden. 

  Na mijn verlof gaat de prijs van deze Brand Intensive omhoog naar €1140,-excl. btw, maar jij kan alleen in de maand mei nog een dag inplannen voor de investering van 895,- excl btw.


  Per 1 juni sluit mijn agenda en gaat de prijs omhoog.

De allerlaatste kans om jouw waanzinnige rebrand nog vóór de zomer te lanceren!

Boek nu snel een kennismaking om jouw Brand Intensive in te plannen. Vol = vol.